Industrivernkonferansen 2023

Programmet til årets Industrivernkonferanse er klart.

– Variert og fullspekket program

Det vil være flere gode eksempler på industrivern-innsatser på Industrivernkonferansen 2023.

Publisert Sist oppdatert

Programmet for Industrivernkonferansen 2023 begynner å bli fullt, og med kun noen få åpne programposter er direktør i Næringslivets sikkerhetsorganisasjon Knut Oscar Gilje godt fornøyd tre måneder før konferansestart. Konferansen arrangeres på Thon Hotell Arena, Lillestrøm 5.–6. desember 2023.

– Vi har mange gode eksempler på industrivern-innsatser på blokka, blant annet Nortura Gol som vil dele sine læringspunkter etter flommen og ekstremværet «Hans». I tillegg vil Norsk Kylling Orkdal fortelle om en alvorlig arbeidsulykke og industrivernlederen ved DHL på Skedsmokorset vil fortelle hvordan han omsetter teori til praksis, sier Gilje.

Dag 2 av konferansen er i større grad viet samvirkeaktører, men det er også mye konkret læring her for industrivernpersonell.

– Jørgen Melau fra Forsvaret vil fortelle om det å gjøre innsatser i kalde og ugjestmilde omgivelser og Sivilforsvaret kommer for å snakke om deres samvirkekurs som industrivernet kan melde seg på, sier Gilje.

Han oppfordrer deg som er usikker på om du ønsker å delta til å melde deg på.

– Så langt har påmeldingen slått tidligere rekorder, så hvis du vil være sikret plass på konferansen – ikke nøl med å melde deg på! I fjor måtte vi stenge påmeldingen på grunn av makskapasitet i salen, så det er ingen grunn til å vente dersom du ønsker å komme på konferansen i desember, sier Gilje.

Powered by Labrador CMS